Discord Nitro Olmadan Etiketinizi Değiştirme!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aspect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hoş Geldiniz!

Discordev'e Kayıt Olduğunuzda, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.

Hemen Kayıt Ol!
  • Konu Yazar
Discord Discriminator (#0000) Değiştirme Yöntemi (Bilgilendirme)

Bu yöntem, Discord’un kullanıcı adı sistemiyle ilgilidir ve yalnızca kendi hesabınız üzerinde uygulanabilir.
⚠️ Bu bilgiler eğitim amaçlıdır; spam, kimlik taklidi veya kötüye kullanım sizin sorumluluğunuzdadır.

Adım Adım Rehber

1️⃣ Sunucu Oluşturma
• Kullanabileceğiniz bir Discord sunucusu oluşturun (boş olabilir).

2️⃣ Dyno Botu Davet Etme
web sitesine giderek botu sunucunuza davet edin.
• Botun temel izinlerini verin.

3️⃣ Kullanıcı Listesini Görüntüleme
• Sunucuda mesaj yazarak ?discrim komutunu gönderin.
• Dyno Bot, sizinle aynı discriminator (örn: #1234) numarasına sahip kullanıcı adlarının bir listesini gösterecektir.

4️⃣ Kullanıcı Adı Kopyalama
• Listeden bir kullanıcı adını seçin ve tam olarak kopyalayın.

5️⃣ Kendi Adınızı Değiştirme
• Discord profil ayarlarınıza gidin.
• Kullanıcı adınızı, kopyaladığınız ad ile değiştirin.
• Değişikliği kaydettiğinizde # numaranız (discriminator) da otomatik olarak değişecektir.

6️⃣ İstediğiniz Adı Belirleme
• Daha sonra tekrar profil ayarlarına girerek kullanıcı adınızı yeniden orijinalinize veya istediğiniz başka bir ada değiştirebilirsiniz.
• Bu değişiklik sonrası # numaranız, önceki adımda belirlenen yeni numara olarak kalır.

Önemli Bilgiler
• Bu işlem yalnızca saate bir kez yapılabilir (Discord’un koyduğu bekleme süresi).
• Çok sık değişiklik yapmak veya yanıltıcı adlar kullanmak, Discord Hizmet Koşullarını ihlal edebilir.
• Bu yöntem, yalnızca kendi hesabınızı etkiler; başka kullanıcıların hesaplarına erişim sağlamaz.

⚠️ Not: Bu bilgiler yalnızca eğitim ve kişisel deneyim amaçlıdır.
Kötüye kullanım, hesabınızın kısıtlanmasına veya kalıcı kapatılmasına neden olabilir.

Geri