Discord Discriminator (#0000) Değiştirme Yöntemi (Bilgilendirme)
Bu yöntem, Discord’un kullanıcı adı sistemiyle ilgilidir ve yalnızca kendi hesabınız üzerinde uygulanabilir.
Bu bilgiler eğitim amaçlıdır; spam, kimlik taklidi veya kötüye kullanım sizin sorumluluğunuzdadır.
Adım Adım Rehber
Sunucu Oluşturma
• Kullanabileceğiniz bir Discord sunucusu oluşturun (boş olabilir).
Dyno Botu Davet Etme
•
• Botun temel izinlerini verin.
Kullanıcı Listesini Görüntüleme
• Sunucuda mesaj yazarak ?discrim komutunu gönderin.
• Dyno Bot, sizinle aynı discriminator (örn: #1234) numarasına sahip kullanıcı adlarının bir listesini gösterecektir.
Kullanıcı Adı Kopyalama
• Listeden bir kullanıcı adını seçin ve tam olarak kopyalayın.
Kendi Adınızı Değiştirme
• Discord profil ayarlarınıza gidin.
• Kullanıcı adınızı, kopyaladığınız ad ile değiştirin.
• Değişikliği kaydettiğinizde # numaranız (discriminator) da otomatik olarak değişecektir.
İstediğiniz Adı Belirleme
• Daha sonra tekrar profil ayarlarına girerek kullanıcı adınızı yeniden orijinalinize veya istediğiniz başka bir ada değiştirebilirsiniz.
• Bu değişiklik sonrası # numaranız, önceki adımda belirlenen yeni numara olarak kalır.
Önemli Bilgiler
• Bu işlem yalnızca saate bir kez yapılabilir (Discord’un koyduğu bekleme süresi).
• Çok sık değişiklik yapmak veya yanıltıcı adlar kullanmak, Discord Hizmet Koşullarını ihlal edebilir.
• Bu yöntem, yalnızca kendi hesabınızı etkiler; başka kullanıcıların hesaplarına erişim sağlamaz.
Not: Bu bilgiler yalnızca eğitim ve kişisel deneyim amaçlıdır.
Kötüye kullanım, hesabınızın kısıtlanmasına veya kalıcı kapatılmasına neden olabilir.
Bu yöntem, Discord’un kullanıcı adı sistemiyle ilgilidir ve yalnızca kendi hesabınız üzerinde uygulanabilir.

Adım Adım Rehber

• Kullanabileceğiniz bir Discord sunucusu oluşturun (boş olabilir).

•
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
web sitesine giderek botu sunucunuza davet edin. • Botun temel izinlerini verin.

• Sunucuda mesaj yazarak ?discrim komutunu gönderin.
• Dyno Bot, sizinle aynı discriminator (örn: #1234) numarasına sahip kullanıcı adlarının bir listesini gösterecektir.

• Listeden bir kullanıcı adını seçin ve tam olarak kopyalayın.

• Discord profil ayarlarınıza gidin.
• Kullanıcı adınızı, kopyaladığınız ad ile değiştirin.
• Değişikliği kaydettiğinizde # numaranız (discriminator) da otomatik olarak değişecektir.

• Daha sonra tekrar profil ayarlarına girerek kullanıcı adınızı yeniden orijinalinize veya istediğiniz başka bir ada değiştirebilirsiniz.
• Bu değişiklik sonrası # numaranız, önceki adımda belirlenen yeni numara olarak kalır.
Önemli Bilgiler
• Bu işlem yalnızca saate bir kez yapılabilir (Discord’un koyduğu bekleme süresi).
• Çok sık değişiklik yapmak veya yanıltıcı adlar kullanmak, Discord Hizmet Koşullarını ihlal edebilir.
• Bu yöntem, yalnızca kendi hesabınızı etkiler; başka kullanıcıların hesaplarına erişim sağlamaz.

Kötüye kullanım, hesabınızın kısıtlanmasına veya kalıcı kapatılmasına neden olabilir.